Armagrandi Spina Hotel-Special Category

Valutato 8.6 in 900 recensioni. 25 stanze.

Questo hotel di classe speciale offre un'ottima ubicazione tra la Moschea Blu e la Basilica di Santa Sofia a Sultanahmet. L'Armagrandi Spina Hotel propone un hotspot con connessione internet wireless gratuita.

Questo albergo rinnovato occupa una casa indipendente del XIX secolo. L'Armagrandi Spina sfoggia raffinati esempi di architettura ottomana e bizantina.

Le camere presentano arredi creati a mano e vantano uno stile moderno. Al loro interno troverete un frigorifero, una TV satellitare e una scrivania.

Il Filarmoni Restaurant è situato sulla terrazza panoramica e regala spettacolari viste sul Mar di Marmara, sulla Moschea Blu e sulla Basilica di Santa Sofia.

Stanze disponibili

2 guests

Stanze

Adulti

Bambini

Consigliato nelle vicinanze

Una guida ai migliori luoghi nelle vicinanze Armagrandi Spina Hotel-Special Category

  1. Ayasofya Meydanı

    Milli Görüşcüler Geldi Erbakan Hocam Ümmetin Yanindayiz Cihad Meydanlarindayiz Saadet Partisi Ümmetin Sesi Olmaya Devam Edecek

    166 m dall'hotel
    Cankurtaran Mh.

  2. Sultan Ahmet Camii

    Mavi Cami olarakta bilinir. Sultan Birinci Ahmed tarafından MimarSedefkâr Mehmet Ağa'ya yaptırılmıştır.Ayasofya'nın 1934 yılında camiden müzeye dönüştürülmesiyle, İstanbul'un ana camiisi olmuştur!

    211 m dall'hotel
    Sultan Ahmet Mah. At Meydanı Cad. No:7

  3. Ayasofya Müzesi Padişah Türbeleri

    Dünyanın ilk ibadet yerlerinden biri. burayı defalarca gezsemde ziyaret etmeyi seviyorum .ecdadımız burada yatıyor neticede .ruhlarına fatiha okumadan ayrılmayın :)

    215 m dall'hotel
    Cankurtaran Mh. Ayasoyfa Meydanı

  4. Sultanahmet Meydanı

    Heleki Ramazan ayında orucunu açtıktan sonra böyle çayını içeceksin o güzel ambiyansı hissedeceksin Allaha şükür ediceksin Ruhun açılacak...

    262 m dall'hotel
    Sultanahmet

  5. Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi

    Ayasofya'yı dolduran cemaat

    276 m dall'hotel

  6. Ayasofya

    916 yıl kilise, 481 yıl da cami olarak hem Hıristiyanlığa, hem de Müslümanlığa hizmet etmiştir.İlk yapıldığında Büyük Kilise (Megale Ekklesia) denilen yer Fetih’ten sonra ise Ayasofya ismini almıştır!

    287 m dall'hotel
    Ayasofya Meydanı, Sultanahmet

  7. Yerebatan Sarnıcı

    İstanbul'da kesinlikle görülmesi geren muhteşem bir mekandır.Sarnıç M.S 542 yılında Bizans İmparatoru I. Justinianus tarafından Büyük Saray'ın su ihtiyacını karşılamak üzere yaptırılmıştır. Gezilmeli!

    293 m dall'hotel
    Alemdar Mah. Yerebatan Cad. No:1/3

  8. Hafız Mustafa 1864

    Buranin tatlilari bi harika

    307 m dall'hotel
    Alemdar Mah. Divan Yolu Cad. No:14

  9. Topkapı Sarayı Bab-ı Hümayun Kapısı

    Beautiful beautiful

    338 m dall'hotel
    Cankurtaran Mahallesi

  10. Ahmet Hamdi Tanpınar Edebiyat Müze Kütüphanesi

    İnsanlar tarafından henüz keşfedilmemiş. Keşfetmezler inşallah. Çok sakin huzur dolu bir mekan. Hem müze hem kütüphane. O yüzden muhteşem :)

    0.6 km dall'hotel
    Gülhane Parkı Alay Köşkü

  11. Çengelköy Börekçisi

    Yolunuz duserse es gecmeyin derim , yolunuz dusmezse dusmesini saglayin , karisik melemeninden karadeniz pidesine enfes hersey , fiyatlar ise inwnilmaz uygundu

    0.7 km dall'hotel
    Kuleli Mah. Halk Cad. No:26 Çengelköy Üsküdar

  12. Day Day Pastanesi

    Elmalı ve çikolatalı kurabiyelerini, acıbadem kurabiyesini ve tahinli pidesini denedik. Hepsi lezzetli ama favorilerim kesinlikle elmalı kurabiye ve tahinli pide. Ayrıca esnaflık çok güzel. 👏🏻👏🏻

    1 km dall'hotel
    Molla Feneri Mahallesi İskender Boğazı Sokak No:18/2