Antik Houses

Valutato 9.0 in 305 recensioni. 6 stanze.

Well located in Istanbul, Antik Houses provides air-conditioned rooms, a garden, free WiFi and a terrace. Featuring a bar, the hotel is close to several noted attractions, around 300 metres from Basilica Cistern, less than 1 km from Column of Constantine and a 10-minute walk from Blue Mosque. The accommodation features room service, a 24-hour front desk and currency exchange for guests.

At the hotel, each room is fitted with a wardrobe, a flat-screen TV, a private bathroom, bed linen and towels. The rooms come with a safety deposit box, while selected rooms are equipped with a balcony and others also offer garden views. Guest rooms will provide guests with a minibar.

At Antik Houses you will find a restaurant serving Turkish cuisine. Vegetarian, halal and vegan options can also be requested.

Popular points of interest near the accommodation include Spice Bazaar, Topkapi Palace and Hagia Sophia. The nearest airport is Istanbul, 45 km from Antik Houses, and the property offers a paid airport shuttle service.

Stanze disponibili

2 guests

Stanze

Adulti

Bambini

Consigliato nelle vicinanze

Una guida ai migliori luoghi nelle vicinanze Antik Houses

  1. Ahmet Hamdi Tanpınar Edebiyat Müze Kütüphanesi

    İnsanlar tarafından henüz keşfedilmemiş. Keşfetmezler inşallah. Çok sakin huzur dolu bir mekan. Hem müze hem kütüphane. O yüzden muhteşem :)

    78 m dall'hotel
    Gülhane Parkı Alay Köşkü

  2. Yerebatan Sarnıcı

    İstanbul'da kesinlikle görülmesi geren muhteşem bir mekandır.Sarnıç M.S 542 yılında Bizans İmparatoru I. Justinianus tarafından Büyük Saray'ın su ihtiyacını karşılamak üzere yaptırılmıştır. Gezilmeli!

    207 m dall'hotel
    Alemdar Mah. Yerebatan Cad. No:1/3

  3. Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi

    Güzeldi ama ilk girişte bir ayak kosu geldi çıkmak istedim allahtan içirisi kokmuyordu

    251 m dall'hotel

  4. Çengelköy Börekçisi

    Yolunuz duserse es gecmeyin derim , yolunuz dusmezse dusmesini saglayin , karisik melemeninden karadeniz pidesine enfes hersey , fiyatlar ise inwnilmaz uygundu

    255 m dall'hotel
    Kuleli Mah. Halk Cad. No:26 Çengelköy Üsküdar

  5. Ayasofya Meydanı

    Milli Görüşcüler Geldi Erbakan Hocam Ümmetin Yanindayiz Cihad Meydanlarindayiz Saadet Partisi Ümmetin Sesi Olmaya Devam Edecek

    327 m dall'hotel
    Cankurtaran Mh.

  6. Topkapı Sarayı Bab-ı Hümayun Kapısı

    Beautiful beautiful

    328 m dall'hotel
    Cankurtaran Mahallesi

  7. Sultanahmet

    Köfte; Sultanahmet deyince akla camiiden ve turistlerden sonra gelen ilk şeydir belki de. İstanbul'da yaşayıp ya da Sultanahmet'e gidipte orada köfte yememek İstanbul'lular için büyük kayıptır. :)

    353 m dall'hotel

  8. Topkapı Sarayı Revakaltı

    Yiyecek ve içecekler çok pahalı, Türkiye’de yaşıyorsanız müze kart İle giriş yapın indirimlerden faydalanın 😉

    393 m dall'hotel

  9. Sultan Ahmet Camii

    Mavi Cami olarakta bilinir. Sultan Birinci Ahmed tarafından MimarSedefkâr Mehmet Ağa'ya yaptırılmıştır.Ayasofya'nın 1934 yılında camiden müzeye dönüştürülmesiyle, İstanbul'un ana camiisi olmuştur!

    480 m dall'hotel
    Sultan Ahmet Mah. At Meydanı Cad. No:7

  10. Topkapı Sarayı Müzesi

    15.yy.dan 19.yy.a kadar Osmanlı Padişahlarının yaşadığı Topkapı Sarayı, muhteşem mimarisi ve barındırdığı değerler ile İstanbul'da mutlaka görülmesi gereken yerlerdendir!

    0.5 km dall'hotel
    Cankurtaran

  11. Şerefiye Sarnıcı

    Yerebatan sarnıcından iyi olduğunu söyleyebilirim atmosferi güzel mutlaka gidin ve görün İranlı sanatçı Ahmet Nejat’ın hat sanatıyla yaptığı tablolar ve altın ve gümüş kaplamalı yaptıkları muhteşem

    0.6 km dall'hotel
    Binbirdirek Mh. Piyer Loti Cd.

  12. Day Day Pastanesi

    Elmalı ve çikolatalı kurabiyelerini, acıbadem kurabiyesini ve tahinli pidesini denedik. Hepsi lezzetli ama favorilerim kesinlikle elmalı kurabiye ve tahinli pide. Ayrıca esnaflık çok güzel. 👏🏻👏🏻

    0.9 km dall'hotel
    Molla Feneri Mahallesi İskender Boğazı Sokak No:18/2